Meine weichen blueberry shake

Bewerten Sie dieses Rezept

Smält 2 msk smör i en stekpanna. (Eller en snygg form/eldfast.)
Lägg i de blåbär och strö på 3-5 EL Zucker.
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda ner vetemjölet med bakpulver och och rör i detta i äggsmeten, tillsammans med gräddmjölken.
Blanda sist i det avsvalnade smöret.
Häll därefter på detta över blåbär
och grädda i 175-200* i ca 35 Minuten.
Servera med vispad grädde eller vaniljsås.
Zutaten:
5-8 dl Heidelbeere
2msk smör
3-5 EL Zucker
2 Eier
2 Tasse Zucker
3 Tasse Mehl
1½ tsk bakpulver
1½ dl gräddmjölk
50-75 g Butter

Lassen Sie eine Antwort

Ihre Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Diese Seite nutzt Akismet Spam zu reduzieren. Erfahren Sie, wie Sie Ihren Kommentar Daten verarbeitet.