Kurts blåbær shake

Så här gör du
Smør en form, 24-26 cm med smør og rasp.
Smelt smør, hæld på mælk og kaffe pulver og kog.
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker.
Bland æg og sukker med blandingen mælk blandingen og mel og hæld i formen.
Skyl blåbær og bland blåbær med kanel og sukker.
Stick i dejen.
Bage på den nederste kant af 175 grader i 40 minut.
Føler med en pind på kagen føles tør.
Drys med flormelis.
Serveres med vanille eller creme.

Ingredienser:
2 æg
2 kop melis
75 g smør
1 kopper mælk
2 MSK kaffepulver(bryg kaffe)
3,5 kop mel
1,5 tsk bagepulver
1 tsk vanille

3 dl blåbær
2 milliliter kanel
1 teskefuld sukker
Florsocker

Anne-Charlottes Blueberry Shake

Forvarm ovnen til 175 °. Smør et ovnfast fad og drys et tyndt lag kokos i form (Også en smule op på kanterne).

Bland hytteost, Russisk, Mandel, granuleret sukker, vaniljesukker og mel. Smelt smørret, tilll måde appelsin juice og rør hytteost blanding. Spred halvdelen af ​​dejen i formen. Skyl blåbær og tilføje dem som “tagsten” i løbet af hytteost blanding. Spred resten af ​​blandingen over blåbær.

Bag kagen om 40 minut. Pudra över litet kanel och servera med lättvispad grädde.

Andre:
6 port.
Innehåll:
500 g keso
1 dl russin
1 dl grovhackad mandel
3-4 spsk melis
2 spsk vaniljesukker
3 spsk hvedemel
2 msk smör eller margarin
saft från 1 pressad apelsin
3 dl blåbær
kokos till formen
kanel
2 dl lättvispad grädde

Socker blåbärskaka

Ingredienser
4-8 dl blåbär beroende på storlek
4 æg
2 dl Dansukker Brun Farin Strö
1 tsk kanel
1/2 tsk Dansukker Vaniljsocker
1 dl potatismjöl
2 tsk bagepulver
1/2 dl Dansukker Fibrex
75 g smält smör eller margarin

1. Sätt ugnen på 175º.

2. Vispa ägg och farin pösigt.

3. Blanda kanel, vaniljesukker, potatismjöl, Fibrex och bakpulver, och rör ner i smeten.

4. Rör i det smälta smöret.

5. Skölj smltrona.

6. Smörj en eldfast form och lägg blåbär i botten på denna. Häll på smeten och grädda blåbärskakan i mitten av ugnen i ca 30 minut.

blåbärskakan serveras ljummen med vaniljsås.

Anita flyttede blåbær shake

Rør smør og sukker indtil glat. Bland i æg og vaniljesukker. Bland mel og bagepulver. Stir i mælk skiftevis med mel i dejen.
Spredning dej i en smurt og Broad støbejern stegepande (eller bradepande, figurer osv.).
Skyl blåbær, urkärna. Jeg . Fold i sukker / kanel blanding og holde dem i dejen.
Bages 45 minut 175 GR.
Nyd!

Ingredienser
100 g margarine
2 kop melis
1 spsk vaniljesukker
1 æg
1½ kop mælk
4 kop mel
2 tsk bagepulver

PÅFYLDNING:
2-3 dl blåbær, Jeg
1 tsk kanel + 3 teskefuld sukker


Fakta

Aliquots: 6-8
Madlavning: 90 minut

blåbärskaka från Brösarp

Alla gillar blåbärskaka – men ibland kan det bli lite tråkigt också. Det här är en variant med mycket mandelmassa i, något som ger en härligt tät kaka med fin struktur och massor av smak. Håller sig bra länge – och går utmärkt att frysa.

blåbärskaka från Brösarp
från Claes Karlsson “Mer än bara blåbärskaka”

Ingredienser:
300 g mandelmasse, rumstemperatur, i bitar
1,5 kop sukker
125 g rumstempererat smör
3 æg
2 dl mel
2 tsk bagepulver
2 spsk vaniljesukker
1 dl crème fraîche (lätt fungerar bra)
2 dl blåbær
2 msk sirap
1-2 tsk kanel eller kardemumma

Rör mandelmassa och socker med elvisp på låg fart tills det är en grynig massa. Tillsätt smöret, och vispa ordentligt. (Originalreceptet säger 10 minut – jag tröttnade nog efter två.) Tillsätt ett ägg i taget och vispa. Rör sedan ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver, och slutligen crème fraîchen. Häll i en smord form (jag använde en 24 cm springform).

Tvätta och blåbär, men de behöver inte Sköljs. dem i tärningar. Blanda med sirap och kanel eller kardemumma, och bred ut över smeten.

Bage til ca 175 °C i 45-50 minut. Serveres med creme, grädde, glass eller kanske en liten klick mascarpone med florsocker och vanilj.

blåbær kage med kanel creme

Bland mel, bagepulver og vaniljesukker og blåbær – Washed eller ej – den bestemmer man (Jeg valgte at ru nedrive to blåbær og hak den tredje i små tern.). Hæld dejen i en smurt form (20×30 cm), alt en formular med bakplåtspapper.Hacka mandler og drys på hacket.Grädda i 200 grader i 20 minut

Ingredienser:
1 ½ – 2 kop tunge fløde
1 tsk malen kanel
ev lite strösocker

Blanda ner kanelen i grädden. Lad stå i 1 – 2 timmar. Vispa.

blåbær ryste
2 æg
1 1 /2 dl strösocker eller 1 dl muscovadosocker (som jag valde den här gången)
3 dl blåbær
1 msk mjöl (japp – kun!)
1 tsk bagepulver
3 tsk vanille
som 20 mandlar

Vispa äggen och sockret.

Min mjuka blåbärskaka

Smält 2 msk smör i en stekpanna. (Eller en snygg form/eldfast.)
Lägg i de blåbär och strö på 3-5 spsk sukker.
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda ner vetemjölet med bakpulver och och rör i detta i äggsmeten, tillsammans med gräddmjölken.
Blanda sist i det avsvalnade smöret.
Häll därefter på detta över blåbär
och grädda i 175-200* Jeg ka 35 minut.
Servera med vispad grädde eller vaniljsås.
Ingredienser:
5-8 dl blåbær
2spsk smør
3-5 spsk sukker
2 æg
2 kop sukker
3 kop mel
1½ tsk bagepulver
1½ dl gräddmjölk
50-75 gr smör

blåbær kage med mandelmasse

En nem og lækker blåbær pie opskrift med mandelmasse.

blueberry pie med mandel er super god, og opskriften er let at lave. Opskriften for blåbær tærte med mandel nedenfor er nok til omkring 4-6 person,.

Ingredienser

(4-6 portioner)

– 4 dl blåbær
– 100 g mel
– 150 g sukker
– 75 g flormelis
– 100 g smør
– 150 g ODENSE Chops 50/50

Pynt – garniture

– 50 g ODENSE Chops 50/50.

Tid

Ca. 15 minut. 210º grader

Gør dette

1. Skyl blåbær
2. Boil blåbær 2-3 min i vatten.
3. Bland mel, socker och florsocker.
4. Smula kallt smör i smeten.
5. Riv till sist ODENSE Mandelmassa 50/50 grovt och vänd ned den i smeten litet i sänder.
6. Lägg blåbär i ett litet eldfast fat och fördela smuldegen över dem.
6. Pynta med riven marsipan.

USA blåbær ryste

Pinch smør, mel til en dej og vand. Læg i plastpose i køleskabet, mens du Sköljr og r blåbær fine. Bland sukker + alle krydderier i en skål. Del dejen og rul den ud en halv. Beklæd en tærteform med bid, og den nederste.

Drys sukker blanding på bunden, tilføje blåbær og drys med de resterende sukker. Rul den anden deghalvan låget og sted over tærten og tryk sammen rundt i kanten. Sear de få lufthuller i låget og børste det med pisket æg. Drys på lidt sukker, hvis du ønsker. Bag tærten i 225 grader i midten af ​​ovnen i ca 30 minut. eller indtil det har nice farve. Spis varm med flødeskum vanillecreme eller vanilleis.

En rig, kryddoftande pie
200 g smør
5 kop mel
som. ½ kop koldt vand

Påfyldning:
4-7 dl blåbær
1 ½ kop melis
revet citronskal af 1/2 Washed Lemon
1 tsk kanel
Mand muskatnød ½ tsk
1 foderstoffer Malden nejlikor
1 pisket æg til pensling

Skånsk blåbær kage med custard

Så här går du tillväga för att baka en världsklassiker – den skånska blåbärskakan med vaniljsås! Forvarm ovnen til 200 grader. Smöra en gjutjärnsstekpanna med höga raka kanter. Lägg ett tillklippt smörpapper i botten. Blanda ströbrödet och sockret. Lägg ett lager i botten, bara så det täcker ordentligt.

Lägg på ett lager blåbärmos, som 2 cm tjockt.
Mer ströbröd, sedan blåbärmos, till sist ytterligare ett tjockt lager ströbröd.
Klicka på ordentligt med smör på ytan och grädda i ca 200 grader 30-40 minut.
Ytan ska bli läckert knaprig.
Låt kakan svalna, dra med en kniv runt kanten och skaka pannan.
Lägg ett fat på och vänd hastigt upp och ner.
Dra bort smörpapperet och vänd kakan igen så att den knapriga sidan kommer upp.
Pudra ev lite florsocker över kakan.
Serveres med creme.
Det här behövs:
som 5 dl osockrat blåbärmos
som 5 dl ströbröd av kavring
3 kop melis
50-75 g smør
hjem. flormelis