blåbær av havremel

Sunnere blåbärspajreceptet av havremel – enkel og god oppskrift på blåbær pai med havregryn.

Den enkleste blåbärspajreceptet for de som liker smuldre kake med blåbær som ikke ønsker å bli smurt seg med kake Deigen skal være blandet. En enkel og næringsrik blåbärspajreceptet hvor du får en virkelig god blåbær pai, men uten søl. Da trenger du ikke så mye smør som en vanlig blåbær kake da blåbær pai for sunn.

Ingredienser

(4 porsjoner)
* 4 dl blåbær
* 2 ts kanel
* 2 ss sukker
* 2 dl havregryn
* 1 dl hvetemel
* 1 ss sukker
* 100 g smør

Bruksanvisning

1. Vask blåbær.
2. Legg blåbær i en ildfast form.
3. Strø sukker og kanel i løpet av blåbær.
4. Forberede en bolle! Mix havre, mel og sukker i bollen. Hell over blåbær i bollen.
5. Utvikle en ostehøvel. Plane smøret i tynne og dekke melblandingen.
6. Stek i ca 20 minutter 225 ° C til du får en fin farge og en sprø overflate av kaken.

Tid

som 25 minutter

Serveres med

Vaniljesaus eller vaniljeis.

My Blueberry

Perfekt recept för 4 personer och otroligt gott!

Ingredienser:

Smuldeg:
1 kopp hvetemel
1 dl havregryn
1 ss sukker
100 g margarin
Fylling:
6 dl blåbær
2 ss sukker

Gör såhär:
Smörj formen. Finfördela margarinet och blanda med mjöl och socker till en grynig massa. Lägg blåbär i formen. Strö över socker och därefter smuldegen. Stek i ca 20 minutter 225 sorterer, tills pajen blivit ljusbrun.