En karamell blåbær med kardemomme duftende teppe. Den knasende blåbær pai bør serveres med vaniljeis eller vaniljesaus. Fortsett å lese
Kategori Arkiv: Crispy blåbær pai
Toffee blåbær av havremel
Blåbärspaj med knäckig havregryn
Ett enkelt och härligt blåbärspaj recept för att göra en frasig och knäckig blåbärspaj med havregryn. blåbær pai er veldig enkelt å gjøre og det går ganske fort å klargjøre – det tar bare 20 minutter å koke blåbær pai!
Ingredienser
2-5 dl blåbær
150 g smør
2 dl havregryn
2 kopp hvetemel
2 kopp sukker
1/2 kopp fløte (Visp- eller mellom krem)
1/2 dl sirup
1/2 ts bakepulver
Forberedelse
Serveres varm blåbær pai med vaniljeis.
1. Forvarm ovnen til 175 ° C.
2. Skyll blåbær, fjerne . blåbær i den grove , skallet kan godt bli stående. Lägg alla blåbären i en ugnssäker form.
3. Smelt smør i en kasserolle.
4. Rør inn resten av ingrediensene i kasserolle.
5. Häll smeten över blåbären.
6. Stek blåbær kake i ovnen i ca 25 minutter.
Tips!
1. Du kan bytte ut blåbær med rabarbra og lage en Rabarbra fløtekaramell av havremel.
2. Du kan også erstatte blåbær med f.eks bringebær eller blåbær.
Crispy blåbær pai
En flott oppskrift og enkel oppskrift å lage en sprø blåbær pai, som tar ca 20 minutter å forberede.