Upp och nervänd blåbärskaka

Tina smördegsplattan. Forvarm ovnen til 200 sorterer. Vask blåbær. Smält smör i liten stekpanna (alt. använd en metallring), på medellåg värme. Strö socker och kanel i pannan. Lägg i tre lager blåbär med aprikossylt över. Steg på svag värme i 5 minutter.

ut en smördegsplatta i samma storlek som stekpannan eller metallringen. Lägg den som ett lock över blåbär. Sätt in pannan i ugnen 20 minutter.
Ta ut pannan och vänd blåbärskakan upp och ner på en tallrik. Serveras ljummen.

Ingredienser:
blåbær
Aprikos Jam
Smördeg
Sukker
Kanel (mald)
Smør

Crispy blåbær pai

Forvarm ovnen til 225 ° C. Skyll blåbær og legg det i en ildfast form.

Bland mel med sukker og dryss dette over natrium. den kalde smør med en ostehøvelen og dekker bær helt.

Stek i midten av ovnen i ca 20 minutter. Når blåbær gylden pai er klar!

Ingredienser
Alikvoter: 6

3 dl blåbær
2 kopp hvetemel
2 kopp sukker
100 g smør

Koketid: Over 20 minutter
Vanskelighetsgrad: Enkel matlaging

blåbær av havremel

Sunnere blåbärspajreceptet av havremel – enkel og god oppskrift på blåbær pai med havregryn.

Den enkleste blåbärspajreceptet for de som liker smuldre kake med blåbær som ikke ønsker å bli smurt seg med kake Deigen skal være blandet. En enkel og næringsrik blåbärspajreceptet hvor du får en virkelig god blåbær pai, men uten søl. Da trenger du ikke så mye smør som en vanlig blåbær kake da blåbær pai for sunn.

Ingredienser

(4 porsjoner)
* 4 dl blåbær
* 2 ts kanel
* 2 ss sukker
* 2 dl havregryn
* 1 dl hvetemel
* 1 ss sukker
* 100 g smør

Bruksanvisning

1. Vask blåbær.
2. Legg blåbær i en ildfast form.
3. Strø sukker og kanel i løpet av blåbær.
4. Forberede en bolle! Mix havre, mel og sukker i bollen. Hell over blåbær i bollen.
5. Utvikle en ostehøvel. Plane smøret i tynne og dekke melblandingen.
6. Stek i ca 20 minutter 225 ° C til du får en fin farge og en sprø overflate av kaken.

Tid

som 25 minutter

Serveres med

Vaniljesaus eller vaniljeis.

My Blueberry

Perfekt recept för 4 personer och otroligt gott!

Ingredienser:

Smuldeg:
1 kopp hvetemel
1 dl havregryn
1 ss sukker
100 g margarin
Fylling:
6 dl blåbær
2 ss sukker

Gör såhär:
Smörj formen. Finfördela margarinet och blanda med mjöl och socker till en grynig massa. Lägg blåbär i formen. Strö över socker och därefter smuldegen. Stek i ca 20 minutter 225 sorterer, tills pajen blivit ljusbrun.