Yummy blåbær pai

Vurder denne oppskriften

Fikk denne oppskriften til Snoop på min mor når hun bakte da jeg var liten, Jeg fant ut så bør du ta følgende skritt for å få en yummy blåbær pai!

Forvarm ovnen til 225 sorterer, Bland ingrediensene nedenfor og sørge for at parabolen er både ugnsäkert og smurt med margarin. Tilsett blåbær som du terninger først, deretter kanel og sukker på toppen. Hell i resten av crumble og la i ovnen i ca 25 minutter. Serveres med masse vaniljesaus!

2.5 dl hvetemel
100100 gram margarin
5-6 dl blåbær
1 1 kopp sukker
1 1 spiseskje kanel
1 Veldig vaniljesaus, Vennligst Marzan

27 thoughts on “Yummy blåbær pai

  1. Supergod!!
    Hvis du ønsker en litt sunnere versjon, erstatte hvetemel til
    Graham mel.. litt sunnere & minst like god. MUMS:)

  2. ååhh vad gott det ska bli har den i ugnen men gjorde lite tvärt om så det blev konstigt satte blåbär överst <33 fast jag är bara 12 i år såå <33

  3. Ja håller på med min i ugnen nu så ska bli riktigt kul att pröva den, kan meddela att detta är den första blåbär pajen jag någonsin gjort i mitt liv 🙂

  4. Den bästa jag bakat! Personligen gillar jag när pajen har lite mer deg, så jag gjorde hälften så mycket till av degen.
    3,3/4 dl mjöl och 150g margarin alltså… serverade med vaniljvisp och fick bara fin respons!

  5. Måste bara säga, utan att vara elak, att de måste vara något fel i detta recept?? Vart är sockret i själva smuldegen? Som de står skrivet i receptet så ska man bara ha socker på blåbär i botten?? det är allafall så man uppfattar det, är de fel bör du ändra din beskrivning lite.. Ja älskar att prova nya recept och skulle prova detta men själva degen smakar ju bara mjöl..riktigt äckligt faktiskt tyvärr!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denne siden bruker Akismet å redusere spam. Lær hvordan din kommentar data behandles.