Fikk denne oppskriften til Snoop på min mor når hun bakte da jeg var liten, Jeg fant ut så bør du ta følgende skritt for å få en yummy blåbær pai!
Forvarm ovnen til 225 sorterer, Bland ingrediensene nedenfor og sørge for at parabolen er både ugnsäkert og smurt med margarin. Tilsett blåbær som du terninger først, deretter kanel og sukker på toppen. Hell i resten av crumble og la i ovnen i ca 25 minutter. Serveres med masse vaniljesaus!
2.5 dl hvetemel
100 gram margarin
5-6 dl blåbær
1 kopp sukker
1 spiseskje kanel
Veldig vaniljesaus, Vennligst Marzan
gooodast <3 elsker blåbær pai pluss jeg skal spise dt bursdag mødre takk for dine oppskrifter Goodast :den<33
beste dritt!
Supergod!!
Hvis du ønsker en litt sunnere versjon, erstatte hvetemel til
Graham mel.. litt sunnere & minst like god. MUMS:)
å ta og gjøre det nå faktist, skirver i morgen hva jeg trodde, så vel som hans partner!!
det var helvete elkigt at jævla oppskrift hahahah jeg strømmet på å spy fan
Vil prøve det nå. Det virker bra ut. Kommenterer i morgen hva jeg trodde.
farvel <3
scrumptious!!! Svært lite kanel kremet. En av de mest delikate blåbær paier jeg har spist vurdering 8,5/10
Utrolig enkelt og gikk veldig rask å tilberede dette blåbær pai!
ååhh vad gott det ska bli har den i ugnen men gjorde lite tvärt om så det blev konstigt satte blåbär överst <33 fast jag är bara 12 i år såå <33
ska pröva den nu, men ska jag hälla deget i sen blåbär och kanel och socker?
blåbärlppajj
Ja håller på med min i ugnen nu så ska bli riktigt kul att pröva den, kan meddela att detta är den första blåbär pajen jag någonsin gjort i mitt liv 🙂
Mumsig värre
vad menas med 2 ss sukker, och sedan 1 dl socker igen? =)
Den bästa jag bakat! Personligen gillar jag när pajen har lite mer deg, så jag gjorde hälften så mycket till av degen.
3,3/4 dl mjöl och 150g margarin alltså… serverade med vaniljvisp och fick bara fin respons!
nice<33
sara diskar som ett moron
Jätte god, gästerna gilla den också.
Oj oj oj vilken god paj det blev=) Tack för receptet
Måste bara säga, utan att vara elak, att de måste vara något fel i detta recept?? Vart är sockret i själva smuldegen? Som de står skrivet i receptet så ska man bara ha socker på blåbär i botten?? det är allafall så man uppfattar det, är de fel bör du ändra din beskrivning lite.. Ja älskar att prova nya recept och skulle prova detta men själva degen smakar ju bara mjöl..riktigt äckligt faktiskt tyvärr!!!
blåbärskakan sitter i ugnen nu, men smeten smakar super och det är en bra börjar! ;D
Klart det ska vara socker i degen.1dl står det ju
Världens bästa recept
Vad i helvete, man kan inte baka med margarin!
Den sitter i ugnen nu är så himmla spänd på att smaka 😀
Förstår inte varför man ska tärna blåbären?