Ulike blåbær

Vurder denne oppskriften

Bland sammen ingrediensene til kaken skorpe. Trykk inn i en paiform og sett formen i fryseren i ca 20 minutter. Pre-bake kaken skallet i midten av ovnen ved 200 ° C i ca. 15 minutter. Riv mandelmassen og dryss den i pie plate. Pisk smør og sukker til skummende. I en annen bolle, visp ett eggehvitene stive.

Skölj blåbär och krossa dem lite lätt med en sked. Blanda blåbärmoset med smörblandningen och vänd ned de vispade äggen, inte VISPA ned äggvitorna för då försvinner de porösa. Häll blandningen i formen ovanpå mandelmassan. Pensla med äggulan.

Grädda pajen i ca 45 minuter i mitten av ugnen på 175 sorterer.

Servera till;
den löst vispade grädden.

Om du vill vara lite nyttigare kan du byta ut grädden mot marsansås gjord på lättmjölk.

Pajdeg;
3 kopp hvetemel
100 g smør
3 spiseskjeer sirup
3 spiseskje vann

FYLLE;

100 g mandelmasse
100 g smør
1 kopp sukker
2 äggvitor
4 dl syrlig blåbær
äggula till pensling eller smält margarin
lättvispad grädde med 1 tsk vanilinsocker till servering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denne siden bruker Akismet å redusere spam. Lær hvordan din kommentar data behandles.