Crispy blåbær pai

Vurder denne oppskriften

En deilig blåbær, men inget för den som bantar… Forvarm ovnen til 200 º C. Bland havregryn, mel og sukker. Rør inn smør og trykk deigen i en paiform om 22 cm i diameter. Stek i ca 10 minutter. La det avkjøles. Skyll og blåbær i . Dele dem inn pai skallet. Smelt smør og rør inn sukker og mel. Späd med grädden till en tjock sås och låt den sjuda några minuter. Rör ner kanel och mandel. Bred ut såsen över blåbär. Ställ in i ugnen i ca 30 minutter.

Tid: 1 time

6 porsjoner
Du gjør:

Pajdeg:
1 dl havregryn
2 kopp hvetemel
1 kopp sukker
125 g smeltet smør

Fylling:
4 dl blåbær
100 g smør
2 kopp sukker
2 ss hvetemel
3 kopp fløte
1 ts kanel
100 g flagad mandel

En tenkt på "Crispy blåbær pai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denne siden bruker Akismet å redusere spam. Lær hvordan din kommentar data behandles.