Enkelt blåbær – oppskrift på den enkleste blåbær pai. Riktigt enkel att tillaga och det blir riktigt gott! Fortsett å lese
Ebbas blåbær pai
Bland ingrediensene sammen raskt, fortrinnsvis i en foodprocessor. Legg til rad et par dråper vann hvis deigen ikke ønsker å gå sammen. Spre deigen med en slikkepott vattensköljd enn blåbær. Sett i ovnen 35 minutter. Avkjøl. Server med pisket krem
Stekeovn: 175°
5-6 dl blåbær (Skyll og legg i en ildfast form)
1/2 spiseskje kanel
1/2 økonomisk kompensasjon kardemumma MSK
(De krydder er godt blandet med blåbær)
Deg:
3 kopp hvetemel
2 kopp sukker
200 g (!!) smør
blåbær pai med honning
Hakk den raske sammen mel, sukker, salt, smør og egg frem glatt kringle deig som er tillatt å hvile kaldt ca en time. Kjevle ut deigen (mellom bakepapir) en tynn kake ca 24 cm. Place på ark av bakepapir, og trykk kantene rundt. Form dem med melet tommelfinger og gaffel. Forvarm ovnen til 175 ° C. Del blåbær og fjerne et. Tynne-blåbær Ikke skyll. tynn, tunna och lägg i vackert mönster över degen. Strö socker över och grädda på nedersta falsen ca 45 minuter tills degen fått fin färg. Värm honungen försiktigt och pensla över blåbär.
Servera ljummen med iskall vispad grädde eller lite fin vaniljsås.
Ingredienser
2-3 dl blåbær, syrliga
som 2 spiseskjeer sukker
som 2 msk flytande honung
Pajdeg:
2 kopp hvetemel
3 spiseskjeer sukker
salt, några korn
som 60 g smør
1 egg
Jennies blåbärspaj
10 blåbær
3 msk mald kanel
1 kopp sukker
150 g smør
2 dl havregryn
1 kopp hvetemel
1 ts bakepulver
½ dl sirap
En förförisk smulpaj som trollband Michael Björklunds hjärta. Servera pajen med äkta vaniljsås.
1. Skölj blåbär och blanda blåbär med kanel och hälften av sockret, lägg dem åt sidan.
2. Blanda sedan ihop pajdegen. Bland smør, havregrøt, hvetemel, resten av sockret och bakpulver till en smidig smet.
3. Klicka ut ungefär hälften av smeten på bottnen av en ugnsfast form och fördela ut den jämnt. Lägg på blåbär och klicka sedan på resten av smeten. Häll till sist sirapen på pajen och grädda den i ugn på 175 grader tills den får en fin färg, som 20 minutter.
Helgas blåbärspaj
Rør usaltet smør og sukker til eggedosis. Rør i et romtemperert egg. Bland i melet, kanskje ta fingrene til å hjelpe. Dumb inn i en pai tinn, dekker kantene med strimler av folie. Förgrädda jeg 200 Grader i ca 10 minutter.
Vispa 2 kopp fløte til en myk-hard skum. Vispa 2 Egg med 1 ½ kopp sukker. Stir 2 glass med rømme i pisket krem, dens 1 ts vaniljesukker og til slutt den piskede egg. Hell over i pre-bakt pai skallet.
Skyll blåbær av en solid og lykkelig terte utvalg. Linje blåbärna i vakre mønster på toppen av fyllingen. Dryss kanel på toppen. Stek i bunnen av ovnen for 175 sorterer i 1 time. La kaken avkjøles ganske mye som den stabiliserer. Serveres varm eller kald, med eller uten vaniljesaus!
Paiskall:
100 gram smør eller margarin
3/4 kopp sukker
1 egg
3 kopp sukker
Fylling:
2 kopp fløte
2 egg
1 ½ kopp sukker
2 bokser rømme
1 ts vaniljesukker
3 dl blåbær
blåbær pai
Ingredienser
Beräknat för 4 porsjoner
Pajdeg
2 dl vetemjöl
1 msk sockar
75 g smör
2 tsk vatten
Fylling
3 msk vatten, rumstempererat
4 dl blåbär
3 msk socker
Gjør dette:
Pajdeg:
Rör mjöl, socker och smör i en matberedare tills smöret är jämnt fördelat i mjölet. Späd med vatten och kör vidare tills degen samlar sig. Ta ut den ur atberedaren och kläm ihop till en fast deg. Packa in och förvara den kallt i minst en timme.
Fylling:
Kavla ut degen till en tunn, rund botten och lägg den i en pajform, som 25 cm.
Pricka med en gaffel och pensla med 1 msk smör. Skölj blåbär och fördela dem över hela formen. Pensla med 2 msk smör och strö socker över. Stekes ved 200 grader varm ugn i ca 20 minutter.
Glutenfritt blåbær pai
Glutenfritt blåbær pai – en enkel oppskrift for hvordan å bake et glutenfritt blåbær pai (Glutenfritt) med mandelmasse. Fortsett å lese
blåbær pai med mandelmasse
Arbeid ingrediensene til deigen. Trykk den ut i en paiform om 26 cm i diameter. Kjøle om 30 minutter. Forvarm ovnen til 200 º. Skyll eventuelt blåbær, og de i . Riv mandelmasse coarsely. Mix mandelmasse, egg og melk. Hell over i pai. Trykk på blåbær inn i røren. Dryss med rå sukker. Fortsett å lese
blåbær pai med iskrem
Denna mycket uppskattade paj brukar jag göra av James Grieve-blabar. Gör pajdegen av lika delar (i vikt) mjöl och smör. Sätt till mjölet ca en matsked vatten per 100 g mel, och finfördela det fuktade mjölet. Låt stå 10 – 20 minutter. Knåda ihop mjöl och smör, låt det inte bli varmt eller ens ljummet. Gör ett mycket tunnt pajskal. Fodra en smord pajform med skalet (låt skalet vikas över kanten på formen). Fortsett å lese
Min mammas blåbær pai!
Skyll blåbær og de av en halv tomme tynn . Sett dem, 1 kopp sukker og vann i en kasserolle og kok (som 5 minutter) inntil blåbær har blitt litt myk (ikke for mykt fordi da kaken grøtaktig). Bland margarin med restena (1 dl) av sukker, deretter legge til egg og deretter hvetemel blandet med bakepulver omväxlandes med melk. Hell så vannet fra blåbær og røre i røren. Hell blandingen i en form og stek 200 Grader i ca 45 minuter.Serveras med kald vaniljesaus!
Ingredienser:
6 dl blåbær
2 kopp sukker
½ kopp vann
75 g margarin
1 egg
2 dl hvetemel
1 kopper melk
1½ ts natron